AXXdFHI_IQjV7UfXGNjR.jpg

Balónková girlanda - elegantní svatební dekorace

Libí se Vám balónkové rustikální girlandy, které poslední dobou plní stránky pinterestu a instagramu? Pojďte se podívat na návod, jak si jí připravíte doma.

Příprava dekorace asi spočívá hlavně ve výběru barevné kombinace jednotlivých balónků. Girlanda bude působit efektně, když zvolíte minimálně dvě barvy balónků. několik barev balónků. Pokud tyto barvy balónků ještě obohatíte o více barevných tónů, dovedete dílo k dokonalosti. 

Například při růžové balónkové girlandě můžete použít 3 až 4 tóny růžové barvy. Kompletní barevnou škálu nabízených balónků najdete na stránkách e-shopu Balonky.cz.

A co dál? Postup je jednoduchý. V nabídce e-shopu Balonky.cz najdete pásku na přípravu balónkové girlandy. Délka pásky je 5 metrů a má v sobě otvory, do kterých jednoduše umístíte zauzlované balónky. Kouzlo celé girlandy je v různých velkostech balónků. Právě proto budete připravovat girlandy z různých rozměrů balónků. Vybírejte tedy z nabídky nejenom barevných balónků (27 cm) popř. metalických balónků (30 cm), ale i malých dekoračních balónků popř. velké balóny (60 cm) anebo jumbo balóny (90 cm)

K přípravě girlandy budete dále potřebovat ruční pumpu na nafukování balónků..

Celkem si tedy připravíme:

  1. balónky dekorační malé
  2. balónky barevné pastelové
  3. balónky metalické
  4. velké a obří balónky
  5. ruční pumpu na nafukování
  6. pásku na přípravu girlandy

Všechny produkty najdete na e-shopu Balonky.cz

Hotovou girlandu připevníte kolem dveří popř. na zeď za sladkým barem anebo zvolíte místo dle svých představ. K připevnění doporučujeme použít klasický silon, samolepící závěsy anebo oboustrannou lepící pásku.  

Balónkovou girlandu můžete doplnit umělými anebo živými květinami. 

 

Přejeme krásnou zábavu

 

Balonky.cz

HOT LINE:  777 000 019